I wrote a song for you, and it was called Yellow.

förlåt för dåligt bloggande! men har faktiskt inte orkat skriva allt jag gjort osv. men ska bättra mig! Det var gött att vakna halv 9 och åka med 10 bussen till skolan idag :) Imorgon har jag bara matte så det blir en kort dag! GÖTT. Är jättetrött och såg precis att klockan är 11.. ojoj. så nu ska jag dra mig mot sängen och sova!
'
Håller föresten på att skratta ihjäl mig när jag ser den här på TV:
Spola fram till 1:43 hahaha omg!

VAS HAPPENIN' ?

// REBECCA

some die young

Skola idag till 11:30 ungefär, - engelska. Sen åkte jag och tjejerna upp till stan i hopp om mat men det blev krångel för mig och rebecca eftersom vi skulle med halv 1 bussen, så det fick bli en snabb fika på Espresso House för oss två! jag skulle med Rebecca hem och vi väntade på att Rebeccas mamma skulle bli klar på jobbet så vi gick och handlade fika eftersom Rebeccas mamma fyller år (grattis Jessica! :)) och ja... folk gav oss konstiga blickar (förmodligen för den mängd "otroligt nyttiga saker" som vi köpte haha. men vi hämtade upp småbrorsorna och åkte hem till beckis! vi åt, kollade på bilder, drömde oss bort och hade det gött :) Pappa och ellis kom och hämtade mig och vi köpte pizza och sen blev det The Voice (som varje fredag hihi) och nu kollar jag på nån film som heter "Solisten", den verkar ganska bra faktiskt, men ska nog gå och lägga mig snart för jag börjar bli väldigt trött!
Imorgon spenderas nog största delen av dagen med beckis och vi ska fota! ha det gött för de ska jag, puss!

just remember when a dream appears, you belong to me

Känns bra att inte ha fler prov eller inlämningar denna vecka! och äntligen så är det fredag imorgon! friday friday gotta get down on friday.. det blir nog en ganska soft helg, ska förmodligen fota med Rebecca på lördag så jag hoppas det blir några bra bilder :) Nu ska jag väll vänta på mat och kolla på Biggest Loser. ha de bra!

First Aid Kit - The Lion's Roar


If there's love just feel it and if there's life we'll see it.

Nu är det verkligen dags för att börja med min reklam grej jag har på samhällskunskapen! ska först ta en dusch sen är jag fit for fight! Damn att den skulle försvinna... såå typiskt!! känner att jag egentligen inte orkar, men jag måste ju.. så det är bara att skriva och se glad ut! imorgon så blir det bara idrott och förmodligen 2 bussen hem, gött :) men nu måste jag skyna mig, har till 00:00 på mig att bli klar! så ha det superbra, kram :)

you're insecure, don't know what for...

Sitter nu på Espresso House med Rebeccan! vi hade matteprov på första lektionen och när vi var klara fick vi gå. efter skulle vi ha haft samhäll men istället för att vänta 3 timmar på det, så bestämde vi att vi fick göra klart allt i vår egen takt. känns gött men allt mitt arbete sen förra lektionen har ju bara gått upp i rök så jag får väll skriva om allting när jag kommer hem... kul! har ju även sånglektion ikväll 18:40-19:00. hade ju behövt vänta i Hällefors från kvart över 2 till tjugo i 7 om inte pappa skulle ha jobbat kväll, så jag hoppar av i Grythyttan sen och åker med pappa till Loka och väntar till mamma har slutat sen drar vi oss hemåt! :) Nu börjar solen lysa här i Örebro! GÖTT. vill somsagt ha vår nu, verkligen NU. men det får väll vänts lite... vi hörs sen! kram

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

Idag vaknade jag klockan 8, började ju faktiskt inte först 11:45 idag! gött, men fick ta 10 bussen. Hade karaktär med Jocke och vi skulle ta en bild på oss själva (eller en vi hade sen tidigare) och redigera in tatueringar på oss, 5 ord. 5 saker vi var bra på, nått vi stod för eller liknande. Jag valde lite blandat. Men det var ganska krångligt och jag förstod inte hur vi skulle göra så jag var ganska irriterad på mig själv.
'
Rebecca hittade något på Twitter om att One Direction söker bostad och vi blev sjuuukt glada! så vi kollade in det och vi skrev vårt förslag på att de kan bo hos mig så länge dom behöver, har ju stort hus och allt! så vi kände att det passade perre. vi skrev mitt vårt nummer och det som skulle med. och jag bad mamma ringa mig för att se hur många rum vi har i huset (haha) så ringde det och rebecca sa: "nu ringer din mamma!" och jag kollade på mobilen och det stod "okänd" och jag tänkte: "hmm.. vad har mamma fixat till nudå på sin mobil så att hon ringer från okänt nummer???" men jag svarade iaf och förväntade mig mammas röst men icke sa nicke, jag reste mig upp för att gå ut i korridoren och hör hur en killröst säger "Hej Amanda! det är Jazon på NRJ" (eller något liknande, fick typ blackout för jag fattade fortfarande inte att det inte var mamma jag pratade med hahaha) och jag sparkade iväg stolen och sprang ut ur klassrummet och satte mig i en av sofforna utanför klassrummet och Jazon undrade vad jag gjorde och jag sa att jag snart slutade skolan osv. sen snacka vi om One Direction och det där angående att de sökte bostad och jag sa flera gånger att mitt hus passade heeeelt perfekt haha! vet inte om det kom med i radio och så men får se haha, är fortfarande i chock! minen jag hade var nog priceless när vi hade sagt hejdå och lagt på x) får se vad som händer i framtiden men han sa att jag skulle hålla utkik på hemsidan för mer information! :)
'
Nu har jag precis ätit våfflor och ska väll snart lägga mig, är galet trött! börjar inte först 11:45 imorgon heller sååå ;) hejdå sålänge! xx

White lips, pale face, breathing in snowflakes

Usch vad jag är stressad över skolan! det är maaaaaassor jag måste fixa! har en grej vi ska skriva i engelskan på 500 ord, matteprov på onsdag, svenska novellen (klar, ska nog finslipas lite), filmaffischen som skulle varit klar typ innan jullovet?? har iallafall valt filmen jag vill göra nu! fotoprojektet som ska fotas på imorgon och fredag som jag inte har en idé till än... superbra! haha nu blev jag bara ännu mer stressad.... (Y)

känner du lyckan genom sorgen?

hej folket! kände för att skriva ett inlägg idag, orkade ju inte igår haha! nu är det äntligen helg, tack och lov. det kändes som den aldrig skulle komma. har känt mig väääldigt otaggad på saker och ting på senaste tiden och känner mig redan skoltrött och det är ju inte så bra eftersom det är ett tag kvar till nästa lov.. får se till att orka med helt enkelt :) fotoprojektet vi gör i skolan går ju sådär, vi har inga fotolektioner på varken måndag eller fredag då vi ska vara ute och fota. men planeringen går ju sådär.. vet inte riktigt vad jag ska göra, hade en idé men den funkar ju inte eftersom jag inte har något genomskinligt paraply, och om jag inte har det så blir det inte exakt som jag ville och då känns det inte som någon idé alls faktiskt. så jag får se vad jag hittar på! Igår så kollade jag på mina killar på tv sen på The Voice, käkade pommes också ;) går inge vidare med "nu-ska-jag-vara-jättenyttig" löftena till mig själv... nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. är trött och frusen. mamma kommer inte hem först typ halv 7 och pappa halv 11(?) så jag får vänta på god mat :( kram!

I want, I want, I want but that's crazy

Hej! Idag blev det ingen skola för mig, skulle spelat curling på idrotten och det hade varit kul att prova ju! men kände att jag inte orkade med det idag. Vet inte riktigt var det är, ingen magsjuka eller så utan känner mig bara lite krasslig. Förhoppningsvis så kan jag gå imorgon, eftersom novellen vi skriver på svenskan ska vara klar osv. Är snart klar med den, en halv sida kvar bara. Vet dock inte vad jag ska skriva mer... har lite dålig fantasti haha! sitter just nu och försöker skriva men jag får väll fortsätta senare. Ska nog kolla på nån film snart och gå ner och se om det finns något ätbart, ska påtal om mat föresten, jag ska börja äta nyttigare och träna osv :D Har nog sagt det 109241234 gånger men den här gången ska det ske! Och jag vill inte vara så kort längre.. men vad kan man göra åt det liksom? hmm.

but if you try to go alone, don't think i'll understand.

Blev inga klipp idag, så det får bli en annan dag. men nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon! det blir matte och samhäll i skolan. godnatt!

this woman's work

Novellskrivande har det blivit i skolan idag, den blir nog helt okej tror jag! Är jättehungrig nu och hoppas på att det blir nått gott till middag :) senare så kaaaaaanske jag lägger upp ett klipp på en cover jag gjort, men får se om jag vågar haha! hmm, nu vet jag inte vad jag kan skriva mer... så jag säger hejdå för tillfället så skriver jag nog något mer sen! kram

oh valerie

Idag har det planerats för fotoprojektet och så har jag haft engelska. gick även till tandläkaren i förhoppningar om att få ta bort min tandställning men jag var istället där 3-4 minuter.... damn. menmen, bättre att det blir perre istället för halvdant. har tappat lusten för att blogga litegrann i brist på saker att blogga om, vill ju inte bara skriva "idag har jag...." blir inte så roligt att läsa om i längden! ändå fortsätter jag hahaha hmm. men det ska det bli ändrig på! jag kanske lägger upp klipp på covers på låtar osv och såklart bilder jag har tagit! :) kram


feels like home to me

There's something in your voiceMakes my heart beat fastHope this feeling lastsThe rest of my life






great britain



Tjabba, tjena, hallå vi säger så!

Kändes grymt gött att få sova ut till 10:45 idag! det behövdes verkligen efter att ha gått upp runt halv 6 varje morgon sen i tisdags. första veckan av skolan efter lovet har varit ganska lugn, igår hade vi engelska och var ute på stan och fotade, det är ju galet hur mycket det blåser ute!! får hoppas att det ger sig. saknar vårvädret som var häromdagen, solen värmde ju t.o.m då :) kollade på The Voice igår och ååh vad jag vill vara med i något sånt program, blir väl föroppningsvis det till våren, vore fantastiskt roligt att komma med! mer om det någon annan gång ;) satt väll mest och tog det lugnt igår kväll, var otroligt trött efter skoldagen. Idag vet jag inte vad som händer, farfar är här iallafall och ellis kommer hem efter en natt i Öret :) Lyssnade precis på p3 Star och från när Kitty intervjuade 1D i sthlm i höstas :) Hörs senare!

 

och btw Rebecca, hittade en bild på dig och Zayn på min dator... när tog ni den???? hoppas ni hade kul iaf, puss <3


One Direction - One Thing ♥

åååh så bra!!

Zayn The Vain ;)

Grattis snygging! hoppas att du har haft en grym dag :) xxxx


Trött och lite smågrining? ja, det är bara förnamnet.

hmm ja, jag hade ju helst av allt bara legat kvar i sängen med min värmemadrass och allt. men kände att jag var tvungen att gå upp runt 05:40. känns ju inge vidare i denna kyla och detta regniga väder. usch. JAG VILL HA SOMMAR, jag har redan sagt det tusen gånger och jag kommer säga det igen. är så trött på att vakna upp och frysa, sen behöva ha en tjock vinterjacka på sig och sen frysa lite mer! nej, nu är det dags att värmen kommer känner jag. (även fast det bara är januari...) men nu ska jag se om jag hinner äta nått innan jag måste åka till bussen. tack och hej!

nemas problemas! eller?

Blev en ganska seg dag idag, bara matte! hade bara en lektion igår, en idag och en imorgon sen 2 på fredag. ganska soft! :)
Har ganska ont i huvudet nu och magen vill ha mat! proppen har gått och det finns inga fler, så halva huset är mörkt och så är det kallt. häääärligt. är hemma ensam och mamma och pappa är nog inte hemma först halv 6 :( och jag har varken gratis sms eller pengar på mobilen så jag vet inte riktigt hur jag ska få tag på dom...  ~ le creys.
Jag får väll rulla ihop mig till en liten boll och gråta och vänta på att nån kommer hem. HEJDÅ :(

give me these moments back, give them back to me.

Hej och hallå alla goa och glada! Gårdagen bjöd på en tripp till Örebro med rebeccus för att handla lite kläder innan skolan börjar, det blev lite iallafall! En svart kofta, svarta jeans (ska dock bytas), shorts, mascara och ett randigt linne ;)
Idag så var första dagen i skolan efter lovet. Vi skulle egentligen ha börjat 11:45 så bara hälften av klassen kom till skolan hahah, men Micke sa att vi kunde köra på vid 8:30 ändå och så fick vi sluta 11:30 istället! efter skolan käkade vi lite lunch sen tog vi bussen till stan, gick i några affärer och dreglade efter kläder och mikaela fick sig köpt en tröja! sen satte vi oss på Espresso House till typ tjugo i 2 och sen tog vi bussen hem. Mamma ska väl snart börja med maten och det blir pannkakor!! GOTT :) har varit på jättebra humör den senaste veckan/veckorna efter massa planering för le sommaren ;) kan ju bara säga att de blir en riktigt bra sommar! fyller ju 17 år och då är det inte långt kvar till 18 föresten.. sjukt! Nu ska jag lyssna på mina killar och se om jag kan fortsätta på novellen vi började på, på svenskan! ha det superduper bra, för de ska jag! kram
får bli en bild från i somras!

sweet dreams are made of these

Dags att lägga sig nu, blir att gå upp tidigt imorgon för en dag i Örebro med Rebecca! Blir kul :) förhoppningsvis så hittar jag något bra! så godnatt xx

true colors

You with the sad eyes
Don't be discouraged
Oh I realize
Its hard to take courage
In a world full of people
You can lose sight of it all
And the darkness inside you
Can make you feel so small

But I see your true colors
Shining through
I see your true colors
And that's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful,
Like a rainbow

oh darling make it go away

Idag tas julgranen ner! vet inte hur länge man brukar ha den uppe efter jul riktigt? menmen, idag åker den iallalfall ut! älskar föresten amanda fondell hon spelades nyss på radion, hon är grym! känner mig ganska otaggad för skolstart men det är bara att gilla läget :) ska nog iväg till örebro redan imorgon för att handla lite kläder och sånt :) hoppas det fortfarande är rea! känner verkligen för att börja träna på ett gym, helst i Örebro. hade ju dock varit lättare om man bodde där... och jag vill färga håret också, det är verkligen dags! vet inte om jag ska ha typ rött eller mörkblondt.. börjar tröttna på att vara brunett. man vill ju förnya sig lite nu när det är nytt år!

should be crying but I just can't let it show

Tjena! Än sålänge har jag bara lyckats kolla på TV, käka en cupcake, dricka mjölk, käka korv med bröd och sitta här.... inte nån särskilt fartfylld dag haha! men det är ju lördag, så varför anstränga sig mer än man behöver? ;) Skolan börjar ju somsagt på tisdag, kommer såklart sakna att ha lov (obviously) men jag tror vårterminen kommer bli bra! Och längtar efter sommaren... :') Jag känner på mig att det kommer bli en grym sommar! Nu ska jag lyssna på musik och bara njuta av den typ näst, näst sista lovdagen! kram
får bli en bild jag tog när jag var i England, vill verkligen dit igen i sommar!

you can try but never stop me

Har haft en jättebra dag med Rebecca! massa roligt ;) sjungande och bakande bland annat hahaha! har kollat på film sen hon åkte hem och kollar just nu på nån dokumentär som heter "American Teen". Imorgon vet jag inte vad som händer, inget planerat än sålänge iallafall. Ha det gött!
Kram

Nothing's real but love

hej och hallå! har varit och handlat lite smått och gott med pappa men nu precis så åkte både mamma och pappa för att jobba. FF, föräldrafritt hahaha ;) ååh vad jag älskade det när det gick på TV.. hmm :') Snart så kommer förhoppningsvis Rebecca och vi ska ha det gött! Sitter här och chillar för tillfället och lyssnar på musik, hittade Rebecca Ferguson's låt Nothing's real but love igår. Den borde ni absolut kolla in, grymt fin och bra! älskar hennes röst, man hör liksom direkt när det är hon som sjunger och den är verkligen speciell :) hon var ju med i X-Factor i samma veva som kära One Direction och hon slutade som tvåa :) här har ni en video på en akustisk version hon gjorde av låten, så enjoy!

'cause you've got that one thing.

Åhh jag blir så glad av dessa killar, kan inte ens förklara HUR glad! men det är något speciellt med dom, they've got that one thing ;) Och utseendet är ju bara ett plus, alla 5 är så fina på sitt egna lilla sätt. men dom har ju såklart mer än otroligt bra röster och snyggt utseende. Jag har nog aldrig varit med om ett så roligt gäng killar och så ödmjuka! ett par riktiga charmtroll ;) Förhoppningsvis så blir det fler träffar med dom i framtiden! :) Skulle inte skrika dom i ansiktet som så många fans gör, och det gör mig så irriterad -.- varför stå och skrika och gråta när man har chansen att få prata med dom och lära känna dom??? hmm, onödigt! puss på dom :>

come on skinny love just last the year

Känns ganska okej med en sån här seg dag, behövs verkligen. har dock ont i huvudet och det känns ju inte lika okej. ska snart gå ner och fixa lite varm choklad och se om det finns något att äta (ovanligt eller?), det blir wook/köttgryta med ris ikväll och sen The Voice Sverige som igår!
Det känns som att jag börjar komma igång med bloggandet nu, har aldrig orkat fortsätta när jag väl börjat men nu känns det faktiskt roligare :) har lite dålig fantasi på vad jag ska skriva om, men kom gärna med förslag!
Kram.

Hola Roy Lena!

Ännu en dag man vaknar runt lunch... damn, måste verkligen börja lägga mig tidigare och gå upp tidigare för att orka med att gå upp klockan halv 6 varje morgon när skolan börjar igen om 5 dagar! Påtal om skolan, så börjar jag bli lite stressad över de uppgifter jag fortfarande inte har skickat in än som skulle vara inne innan jullovet... fanns ju inte mappar på Elits att skicka in dom i så?? jaja ska sluta klaga nu haha.
Idag blir förmodligen en tråkdag bara. sitter bara här och slöar och det är ju inte roligaste man kan hitta på, men det är lov så det är ändå okej :) Jag har glömt bort vad det är för dagar, men det är så det ska va på lov eller hur? hmm, det var väll allt jag hade på hjärtat för tillfället! :) Kram.

People Help The People

Älskar den här låten, otroligt fin! och den är inspelad i London, lovely. Och galet att Birdy bara är 15 år!

everybody's looking for love, ain't that the reason you're at this club?

Tjena! ska snart dammsuga TV-rummet innan mamma kommer hem så jag har något idag ;) är galet hungrig för tillfället, så mat skulle inte sitta helt fel! mamma skulle väl handla med något gott bl.a druvor! wihooo. vad det blir till middag förblir ett mysterium. eller nej update, det blir PIZZA! passar bra eftersom det är premiär på The Voice Sverige ikväll! ha en bra kväll, skriver kanske något mer inlägg senare! :)
Kram.

One Direction infection ;)

det här är 5 grymt fina killar, på både in- och utsidan! Zayn, Louis, Harry, Niall och Liam! Jag har lyckats träffa dom 1 gång och det var 2 oktober 2011 i Stockholm. Jag har aldrig upplevt sån kaos! Poliser fick dras in för att massa inte kunde sköta sig, flera hundra trängde sig osv osv. efter ungefär 8 timmars köande så fick jag mitt kära wristband som innebar att jag skulle få träffa dessa godingar! (träffade dom på arlanda på natten också, men det var bara en snabbis! men höll iaf Liam och Louis i handen ;-)) blev dock inga bilder med dom för min del eftersom så många skrek och var helt craaaazy! och vissa som hade träffat dom ungefär +20 gånger skulle ändå ha en bild med dom........ dålig stil för de som inte träffat dom innan! menmen, det var på nått sätt sjukt overkligt att se dom och få träffa dom i verkligheten, har ju vetat om dom och tyckt om dom sen nångång i Februari - Mars 2011.
Men väl inne på Café Opera så var det heeeelt packat! och varmt och jävligt, nu i efterhand när man tänker på det känns det så konstigt, men när man väl var där så glömde man bort hur ont i kroppen man hade från så långt köande och kyla etc. för det spelade ingen roll i det ögonblicket. Musiken spelades högt och alla var otroligt taggade för att se killarna! Och rätt som det är så kom dom ut från ett rum och alla började skrika, det kändes lite som ni vet "plötsligt händer det". De svarade på frågor, pratade lite,lite svenska, sjöng.. Och när det var dags att få sin autograf så började köandet igen, men det var lätt värt det! Killarna var otroligt trevliga och goa & glada! Leendet som Niall gav mig kommer jag nog aldrig glömma, han sken upp som en sol haha! :') han sa något till mig som jag fortfarande inte vet vad det var, man hör det knappt i videon, har lyssnat ungefär 1987138172 gånger för att försöka höra exakt, men det enda jag får det till är typ "are you alright babe?" på sin härliga irländska accent hihi! var svårt att höra eftersom det var så mycket skrik och brus, och min mobilkamera som har den sämsta kvalitén ever gjorde det inte lättare hahah.
Träffade också otroligt härliga människor där! bl.a Siri som jag gick med (som jag har träffat en gång innan), Sara, Elvira, Kim, Isabel, Mathilda.. det var nog ett tiotal till, men det var grymt härliga människor i alla fall! :) Tack för en dag jag alltid kommer att minnas och massa nya, fina vänner som jag hoppas på att få träffa snart igen! Puss på er alla och ha det bra!

Hey ya!

Godmorgon! eller vad man nu kan säga?? vaknade i alla fall runt 11 och har inte gjort särskilt mycket än så länge. tror inte det blir en sån fartfylld dag heller haha. jag blir nog hemma själv till halv 5 eftersom mamma jobbar nu och pappa börjar jobba snart och ellis hänger väll med. kan ju vara ganska gött det med! hade tänkt att spela lite gitarr öva in någon låt. någon av one directions sjukt bra låtar blir nog offer ;) och rebecca, tack för det fina inlägget. skrattar ihjäl mig hahaha :D Kram!

Hej mandis

Haha, skulle kommentera ett inlägg så såg jag att det inte gick att kommentera.. Haha, ups. Men nu äre fixat.
PUSS FRÅN OSS.
Hoppas du skrattar lite nu..

hög tid att skaffa blogg!

Ett av mina nyårslöften var faktiskt att skaffa mig en blogg nu 2012 och att försöka skriva dagligen och allt det där! Ska försöka hålla det och inte vara allt för tråkig i mina inlägg ;) så nu hoppas jag på att massa läser den, så ENJOY!

RSS 2.0