don't worry, be happy.

Skolan börjar imorgon, hmmm. känner mig inte riktigt redo haha, skulle gärna haft lov några veckor till! sommarlovet är nog här snabbare än man tror, det är ju inte många veckor kvar även fast det känns som en evighet kvar :) våren börjar ju komma också, sakta men säkert! otroligt skönt att få slippa vintermörkret, kylan, snön, isen... ja you name it. känner mig ganska färdig med det haha! nu väntar varmt väder, solen, fågelkvitter, solbrillor, glass..... åh, man blir ju glad av att bara prata om våren och speciellt sommaren eftersom den innehåller många planer ;) London med fröken fransson bl.a! Jag börjar föresten vänja mig lite med det "korta" håret, det är ju inte så kort egentligen, men 1 dm kortare iaf! och färgen gillar jag skarpt! ska slinga ner det så det blir ljusare :)
'
ska nog sätta mig vid tvn en stund innan det är läggdags, måste komma igång med att gå upp halv 6 igen efter ett lov med sovmorgon till typ 12 nästan alla dagar........ yay. menmen, så är det just nu så man får gilla läget helt enkelt! förlåt för det kassa bloggandet föresten, har inte haft ork eller något att skriva om heller. Ha det gött nu, så hörs vi. hejdå x

Brett Dennen - Ain't no reason

Hörde den här låten på tv i går, den spelades i bakgrunden på House. Det var en sån där låt som man bara behöver höra första tonen av och man älskar den direkt. Det är så härligt med sånna låtar! det är ju så sällan man hittar sånna låtar. Hittade ingen bra video till låten men den finns på spotify!
'
Snart ska jag och Ellis åka in till Hällefors för att åka till Örebro med fröken fransson för lite shopping! så nu ska jag fortsätta fixa mig så hörs vi sen. kram!


let's play video games

Idag vaknade jag sjukt sent men det gjorde ju inte så mycket eftersom det är lov haha :) hade ju även finbesök av fröken fransson! vi skulle baka men det gick inget vidare... men det var ätbart (lite iallafall). Vi drömde oss bort till london (ovanligt hahah) och vi kollade också på några college utomlands. vi har bestämt oss för Hove College i Brighton! låter kanon tycker vi :) Det är ju ett tag kvar tills vi tar studenten men det är bra att ha lite koll på vad man vill efteråt! nu ska jag fortsätta fixa med en bild jag håller på med sen kanske jag lägger upp den här. ciao!

GRATTIS ONE DIRECTION!

Helt galet att One Direction vann en Brit, men inte så speciellt oväntat heller! ;) helt sjukt att dom var i stort sett okända för 1,5 år sen. en lärdom: allt är möjligt! ännu än gång mina kära killar, grattis! PUSS

Harry Potter har en gul keps

hej allihopa! är taggad som ett as inför så mycket nu! grymt gött istället för att vara depp över allt och inget :) Tråkig dag idag också... men fixade iallafall till 3 par jeans! blev grymt nöjd :) nu ska jag ner och käka, sen sjuunga. ha det gött, kram!

Kära, fina, underbara London...

blir så ledsen för att jag inte bor i London :( det är ju så fint där! har bara varit där 1 gång (ska väll inte klaga har ju iallafall varit där) och det var väll för 1,5 år sen typ? var också i Oxford och Gloucester. heeeeelt underbart. älskade alltihop men framförallt London! ska absolut flytta dit i framtiden. Accenterna, människorna, 1D och Litte Mix (hihi) etc.etc. nu ska jag fortsätta drömma mig bort och bli ännu mer ledsen.. hejdå.

Taylor Swift - Safe & Sound

Brukar inte gilla Taylor Swift's låtar men just den här är underbar! känslan i låten och hur allt är filmat etc. ååh!


Google Gravity

prova detta, grymt ju! det roade mig en bra stund haha ;)

friday, friday, gotta get down on friday.....

ÄNTLIGEN LOV! det känns välförtjänt haha ;) ska bara ta det jättelugnt på lovet och kanske jobba lite! alldeles strax börjar The Voice så det ska det kollas på med Cola och chips hihi :) vi hörs, tack och hej! xx
mina favoritkillar får stå för bilden ikväll! <3

open up your heart to me now

har känt mig sådär idag, med tanke på att jag stannade hemma från skolan. huvudvärk, ont i halsen och förkyld, gött att lovet börjar imorgon iallafall! det blir nog ett ganska lugnt lov, vad jag vet än sålänge :) ska försöka skriva klart min utvärdering om mitt collage jag gjorde med fotona från loka och träna på engelska redovisningen snart. jag vet inte riktigt vad det är med fredagar som gör mig så glad, men nått är det! dels för att det är helg och man får varva ner och dels för att det är The Voice.
'
Föresten, jag blir också så sjukt glad och inspirerad av Little Mix, såå fina tjejer och såklart otroligt duktiga! för er som inte vet vilka det är, så vann dom x-factor 2011 i England. Det är en tjejgrupp på fyra tjejer vid namn Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock och Jade Thirlwall. Absolut en ny favorit för mig! Jag hoppas verkligen att de kommer till Sverige snart för då ska jag absolut försöka träffa dom! :)
Jesy, Leigh-Anne, Jade och Perrie. så fina hihi x

little mix

åhåhåhåh så grymma!! :) xx

my kind of love

Är grymt trött och irriterad på det mesta just nu! usch och fy. haha! kom hem runt halv 9 efter en dag i skolan (sjukt seg med bara matte redovisning typ) sen åkte jag med ellis och wilma till rockis, sen drog jag och ellis till hfs och väntade på min sånglektion som faktiskt gick väldigt bra idag! handlade, åkte hem, åt, sjöng, och nu sitter jag här som en jag-vet-inte-vad. vet inte varför jag är så irriterad, men jobbig dag i guess? trött och väääldigt hungrig :(
'
snart ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon! så godnatt och sov gott :)

give me love

hej och hallå osv! dagen startade bra eftersom jag fick sova ut till halv 9! hade bara svenska på eftermiddagen som började 11:45, där gjorde det inte så mycket annat än att pratas om livmoderhalscancer vaccinationen och om att vi ska låna en bok som vi ska ha och läsa på lektionerna etc. en ganska soft dag med andra ord!
'
Jag blev väldigt sugen på att måla naglarna så jag ska nog göra det lite senare haha :) och ska öva in skinny love äääännu mer, plus en till låt! hmm det närmar sig med stormsteg! ojojoj haha.
och juste! det är ju alla hjärtans dag idag, har inte tänkt så mycket på det haha :) men GLAD ALLA HJÄRTANS DAG iallfall! tycker inte det är nått speciellt med det riktigt eftersom jag tycker att när man är tillsammans med någon ska man visa hur mycket man älskar personen varje dag, inte bara 1 dag för att det råkar vara alla hjärtans dag :)
bjuder ialladfall på en bild på mig och fina niall! puss

you know that I can use somebody

sjukt bra uppdatering dom senaste dagarna, eller? hmm men har faktiskt inte orkat. är ganska trött på det mesta och det känns så meningslöst. orkar inte köra på i samma hjulspår längre, vill och behöver ha förändring, det känns som om det är på tiden nu... känns också jävligt ovärt att ha suttit som en hök framför datorn i flera timmar för att lyssna om man har chansen till att vinna biljetter till att träffa 1D, för att bara bli besviken. sista dagen som vinnarna dras är ju imorgon och det är då killarna kommer till Sthlm, fan. Så sitter man i skolan typ 3 timmar ifrån dom, det känns ju bra! Jag har aldrig tur i nånting och jag vinner inget heller, speciellt inte det jag verkligen vill vinna. orkar knappt lyssna på radion för jag orkar inte bli mer besviken. åååååååååååååååååh :(
'
Har i allafall fått håret färgat och klippt av fröken klug, blev la bra men fixade om det lite idag ;) bild kommer nog imorgon! får se om jag orkar fixa det. Snart ska jag nog lägga mig också. sista veckan i skolan innan lovet börjar, startar ju imorgon så jag får hålla ut tills jag kan slappna av helt. ja nu ska en ledsen amanda sätta sig vid TVn och kolla på Wallander/sätta mig i ett hörn och sura. hejdå!


every teardrop is a waterfall

ojoj nu såg jag att klockan var allt för mycket för att stanna uppe länge till... och när jag ändå bara sitter här vid datorn och drygar, onödigt! så godnatt! jag antar att jag skriver mer imorgon, kommer nog hem ganska sent (men det är fredag så varför inte? ;)) eftersom jag ska uppträda, ska sjunga Skinny Love! jag hoppas på att det går bra haha! och så blir det nog en makeover i helgen, får se om det blir till det bättre... förhoppningsvis så! godnatt :) xx

summertime sadness

åhh vad jag önskar att våren och sommaren var här nu! det finns sååå mycket fint i affärerna nu! så snön, ta och smält nu va!! DET ÄR DAGS. orkar inte frysa så fort man tar ett steg utanför huset och orkar inte ha en fet vinterjacka på mig längre. fatta när man kan vara ute i linne och shorts och bara ha det gött! fika och äta på uteserveringar, ha på sig rayban's, levi's shorts, hatt(!!!), grilla med skönt folk, åka till england (det kan man väl nu med... men det är skönast på våren/sommaren!) ååååååååh. sluta nu manden, orkar inte längta så mycket! :(
lyssna på denna föresten, asskön ju!:

heaven is a place on earth for you

har varit uppe enda sen halv 6 imorse även fast jag och rebecca åkte med 10 bussen! drog iaf till Rebeccan vid typ 7 och vi lyssnade på NRJ, var sjukt nervösa, blev besvikna, kollade på top model, åt osv. sen åkte vi till skolan och hade svenska från 11:45 till ungefär 15:00! träffade alla tjejer efter en långhelg, kul! det ska bli spännande med Saw-maraton på fredag at my house, vi får se hur det slutar haha! ;)
'
Sjukt gött ska det bli med helg snart (även fast det precis var det hihi) och snart är det ju lov också! woopwoop. snart ska det ätas köttbullar och makaroner och sen ska jag nog gå och lägga mig. ha det gött, för de ska jag! :)

and I will try to fix you

hej! otroligt bra uppdaterande från min sida.... nej sorry! har inte haft så värst mycket att skriva faktiskt. Men idag hade jag studiedag! grymt gött ;) har inte gjort så speciellt mycket förutom att ha kollat på TV, suttit med mobilen i högsta hugg, duschat, ätit, haft det ganska lugnt (förutom hjärtattacker runt 4 tiden....nästan iallafall) men ska snart äta middag, det blir spagetti och köttfärssås! imorgon ska jag väll gå upp runt 6 även fast jag ska med 10 bussen haha, för 1D är det lätt värt det! nej nu har jag inget mer att skriva, ha det bra! :)


Mitt fotoprojekt: Loka Brunns vinkällare


CHECK THIS OUT PEEPS

O-M-G säger jag bara Amanda. Du suger verkligen på att uppdatera #Nohate . Men det är dags att ända det  nu. Tiden är inne. Haha nej då jag skojar bara. Loggade bara in för att fixa länken till "Februari" i menyn, hade glömt det på både din och min, men nu har du febbe också. Najs va??
.. Snyggt va? Och för alla inkompetenta jävlar som har hakat upp sig på vad A:et och B:et står för, så är det "Before" och "after". Ville ju vara lite internationell också.
¨
Nu ska lille sjuka jag gå och äta någonting, kaggen börjar kännas tom.
SJUKA OCH GLADA HÄLSNINGAR FRÅN....... REBECCA (THE BOSS) FRANSSON!!!! xxxxx

RSS 2.0