let me give your heart a break

Hej! 5 dagar sen vi senast hördes, förlåt för det men har inte orkat blogga, varje gång jag håller på att logga in så tänker jag bara "ah... fast nä, sen!" så blir det inte av alls istället. Men ska försöka ändra det! min vecka har sett ut såhär:
'
Måndag - Skola, både förmiddags och eftermiddags lektionen var karaktär. vi gjorde bl.a löpsedlar om ailens som attackerade jorden haha!
'
Tisdag - Sovmorgon, åkte bil med rebecca och mikaela både till skolan och hem, nice! bara svenska och skriva på bokrecensionen.
'
Onsdag - Studiedag!!

Torsdag - Idrott, spelade tennis och squash, fick vänta 4 timmar på en buss för att ta mig till Loka, satt då i Karlskoga. lärde även känna en finsk sjuksköterska som skulle bleka tänderna när hon hade slutat snusa.. intressant!

Fredag - Engelska, kolla på film, ta spruta, jobba i after effects på karaktärlektionen med david, fikade, kollade på roliga filmklipp, slutade, det blev helg och även LOV!
'
Ska slappa nästan hela helgen, gå på promenader eftersom jag måste komma igång och träna(!!), städa och chilla. låter ju ganska bra tycker jag! måste även skriva klart bokrecensionen och skicka in lite annat som jag har glömt bort! ha det gött, kram!

what if my chances were already gone?

Tjena! ska iväg och leka med klugen snart, vi får se vad vi hittar på men det blir nog kul haha! ;) har föresten förälskat mig lite i Adam Lambert igen, jäklar vad bra han är! favoriter med honom är nog No Boundaries, Whataya Want From Me och Time For Miracles! Nu kommer snart mikaela hit så jag drar mig neråt, hejdå! kram

The Hunger Games

Hola! Dagen bestod av engelska, redovisning på karaktär, subway macka, sol, onyttiga saker och The Hunger Games! Wow, den var grym! älskade den verkligen :) det var första gången i mitt liv som jag på en bio premiär! kom hem för ungefär en halvtimme sedan och är jättetrött, helgen är verkligen behövlig! snart ska jag nog lägga mig, iallafall sätta mig vid TVn! hejdå :)

Maybe it's time for miracles

Hej på er alla! känner mig sådär just nu med huvudvärk och tom mage... har märkt att jag nästan alltid har ont någonstans! det var yoga som gällde på idrotten idag och det var kul att prova på faktiskt :) Gårdagen var otroligt rolig om man tänker på sista lektionen och efter skolan, satt i ett grupprum med ett helroligt gäng och bara hade det gött och kul, efter skolan skulle mikaela köpa skor så jag, mikaela, rasmus och bellis tog bussen mot Marieberg och flängde runt på 2 stadium (och ett innan det på stan) även på lager 157 i jakt på ett par röda converse. hittade vi det? icke sa nicke, men hon köpte tillslut ett par svarta och sen drog vi till Ikea och käkade korv och glass. missade även 2 bussar hem så det blev att åka med 18:35 bussen! det var faktiskt skönt med en sån där spontanare, det är sällan det blir sånna.
'
nu så ska jag nog börja skriva utvärderingen till filmen som jag och Carolina gjorde i måndags, sen äta något och bara ta det lugnt. Glöm såklart inte att lyssna på den underbara Olly Murs, han har inte bara låten "Heart Skips a Beat" utan ett helt gäng till med sköna låtar. så ta er tid och lyssna! Kram.

godmorgon, godmorgon hör fåglarna sjunga...

Godmorgon allihopa! jag hör faktiskt hur fåglarna kvittrar där ute, så mysigt! ett säkert vårtecken :) ska snart börja fixa mig lite snabbt och se om jag kan få nått i magen, är jättehungrig nu. och jag vaknade med världens huvudvärk, nice! är inte såå taggad på att starta dagen med matte men jag får gilla läget helt enkelt haha. Nu måste jag kila iväg, glöm inte att lyssna på Olly Murs härliga singel "Heart Skips a Beat"! vi hörs senare, kram!

mina favoritkillar!

One Direction är något jag har fastnat så för och jag var lika fast för 1 år sen också... älskar dem verkligen! det känns ju otroligt surt att man inte blev en av vinnarna som fick åka på lägenhetsspelningen i Sthlm senast dom var här! Satt med mobilen i högsta hugg varenda gång som namnen ropades upp, efter så mycket slit och hopp om att bli en av vinnarna och sen inte vinna, kändes ju sådär... och att inte ens kunna åka till Sthlm för att försöka träffa dem. Kaoset på Arlanda är dock något jag är glad över att jag slapp uppleva! (jag som tyckte det var kaos på B1DTM eventet och allt kring det...)
'
Jag vet att folk förmodligen börjar tröttna på allt mitt prat om killarna men dom är ju för härliga haha! och till alla haters där ute, jag kan bara säga att alla gånger jag är ledsen och mår dåligt, så har jag iallafall något som verkligen får mig på bättre humör, medans ni inte har det. Ni missar en sån otrolig härlig upplevelse att få vara ett fan av 1D. Ingenting ni eller någon annan säger kommer få mig att sluta vara en directioner!
'
Jag har kämpat stenhårt för att försöka träffa dem och lyckades tillslut i Oktober. Även om jag inte var på middag med dem (som inte hade varit helt fel!) eller att jag fick vara med dem flera timmar, även om det var det jag önskat. Jag fick iallafall se dem, hålla Louis' och Liam's hand några sekunder, titta dem i ögonen och säga hej. Jag är otroligt tacksam över det eftersom det bara blir svårare och svårare att träffa dem, vilket är så synd! Jag kommer ihåg att mamma och pappa tyckte att det var onödigt att åka till Sthlm i maj 2011 och alla gånger innan som killarna var här, eftersom dem ändå inte hade någon konsert eller signering... nu i efterhand, så önskar jag att dem hade låtit mig åka. De fansen som fick chansen att träffa dem & prata med dem då under lugna omständigheter är så galet lyckligt lottade. Att få gå på en konsert skulle vara helt fantastikt!! Och nu när dem är i USA så saknar man verkligen att ha dem i Sverige, England räckte också eftersom det är så pass nära.. så egentligen skulle man bara kunna hoppa på ett plan till London och försöka träffa dem, fatta vilket äventyr haha!
'
Förhoppningsvis så blir det bättre på flygplatsen nästa gång de kommer och att alla lägger mer energi på att göra någon rolig entré för dem istället för kaos och skrik!

Hej igen, det var ett tag sen!

Hej ännu en gång, förlåt för dålig uppdatering! har inte bloggat på lite över 2 veckor nu.. fy skäms på mig! ska ta tag i det från och med nu :) det har hänt en del sen sist jag uppdaterade och lite av det som hänt är väll att jag lyckades bli sjuk och har varit det i över en vecka nu.. grattis! har börjat lite smått med nationella proven i svenska.
'
En annan grej är att jag och flera andra är med och hjälper Nina Thorsell på Sony Music att sprida ordet om den för många, nya artisten Olly Murs som vi ska få att slå igenom här i Sverige! Han är en riktigt charmig kille som även gör grymt skön musik! kolla gärna in honom och tipsa vänner om honom osv :) Hans låt "Heart Skips a Beat" är låten vi ska fokusera på. Ni kan lyssna på den på Spotify här: http://open.spotify.com/track/0Qbd8fdryP6HedNP4sGraL och på Youtube här: http://www.youtube.com/watch?v=j5dFe-WKuPs Ska snart käka mat och fortsätta att redigera min och Carolinas film! Ha det gött, kram!

who will love you, who will fight?

sitter just nu med ansiktsmask och chillar, ska snart börja fixa med kläder och packa lite osv. drar till södertälje i eftermiddag med pappa, rebecca och ellis! ska sova hos farmor sen tidigt imorgonbitti så drar vi vidare till hovet för min audition, är sjukt taggad men också sjukt nervös! vill såklart inte förvänta mig för mycket eller få falska förhoppningar, men ska absolut göra mitt bästa och bara blocka alla tankar om att man inte går vidare och inte är bra nog osv.. har ju inte skrivit ut det på fejjan först igår, dels för att jag inte vill att andra ska tro för mycket och typ att jag skriver det hela tiden men sen inte går vidare, känns ju dumt haha. har bara sagt det till några :) hur det än går ska jag se till att ha en grym dag, vi får ju trots allt se David Hellenius haha :D kul! nu ska jag fortsätta fixa, duscha osv, börjar bli ganska stressad..... ha det gött så hörs vi antingen lite senare eller imorgon, kram!

bild från tumblr.

DO IT!!

nu är det så att jag har sökt till x-factor och är supertaggad! som x-factor skrev kommer det förmodligen bli en rekordlång kö i sthlm på söndag så det vore askalas att få komma in först! skulle vara evigt tacksam om jag blir uppring på lördag och blev först. så gilla mitt namn på denna status! PUSS
http://www.facebook.com/XFactorSverige/posts/264044990342442

RSS 2.0